Kiusallista

aineenvaihduntaEn voi olla kirjoittamatta ruoasta. Sen ympärillä tuntuu elämämme pitkälti pyörivän nykyään.

Käyn ruokaostoksilla pari kertaa viikossa, joskus vain kerran. Sanomattakin on selvää, että sellaiset ostokset eivät mahdu normaaleiden ihmisten käyttämiin ruokakasseihin, jotka voi käsissään kiikuttaa kotiinsa.

Ruokahuoltomme toimii niin, että lastaamme kaupassa auton takaluukun täyteen ja lastin purku tapahtuu kotiovella. Naapuri sattui kerran paikalle ja katseli uteliaana, kun kuljimme jonossa kantaen yli-inhimillisiä kantamuksia. Ihan kuin muurahaiset kuskaavat elukanraatoja pesiinsä. Naapuri siihen, että onko teillä jotkut juhlat tiedossa?

– Ööö… ei. Kyllä tämä kuorma on puolet arkiviikon kulutuksesta.

– Voi taivas! Siis paljonko teillä kuluu maitoa viikossa?

– Parikymmentä litraa.

– Tuu nyt sinäkin Raimo kattomaan! (Naapuri miehelleen)

Kerrassaan kiusallista.

 

Vieläkin kiusallisempaa on teipata alushousut kiinni itseensä.

Pari viikkoa sitten aamukiireessäni, ennen töihin lähtöä, vetäisin parit kinesioteipin suikaleet ristiselkääni. Taputtelin riemunkirjavat teipit vieläpä tiukkaan, kun alaselkääni juili tavallista enemmän. Vaikka aamukahvit ja muut juomiset jo hätyyttelivät vessaan, en millään malttanut keskeyttää töitäni, ennen kuin oli ihan pakko. On kuulkaa KIUSALLISTA tajuta siellä ahtaassa vessakopissa, jalat ristissä ja hirveän hädän keskellä, että kinesioteippi on liimannut kalsarit ihoon kiinni. Ei lähteneet alushousut repimälläkään siitä teipistä irti, vaan saksia tarvittiin. Ja julkinen nöyryytys. Hirveässä pissahädässä piti juoksennella ympäriinsä ja etsiä käsiinsä ihminen, jolta ilkeää pyytää leikkausapua, että leikkaisitko nämä kalsarit irti selästäni, kiitos?

Kiusallista.

Valistusta tietämättömille: Kinesioteippi on tämmöistä. Sillä voi kursia hajonneen tomumajan melkolailla hyvinkin kasaan. Niitä kalsareita ei kuitenkaan kannata teipata ihoon kiinni.

Valistusta tietämättömille: Kinesioteippi on tämmöistä. Sillä voi kursia hajonneen tomumajan melkolailla hyvinkin kasaan. Niitä kalsareita ei kuitenkaan kannata teipata ihoon kiinni.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s